Over ons

Welkom op onze website van Krav Maga Friesland. Op deze website vindt u alles over onze trainingen weerbaarheid voor kinderen en tieners. 

Niets is zo belangrijk als de veiligheid van uw kind! In deze wereld is het helaas niet altijd veilig.  Zo komt pesten nog steeds regelmatig voor maar ook allerlei andere vormen van lastig vallen zoals (fysieke of online) bedreiging, geweld of achtervolging. 

Onze trainingen weerbaarheid zijn gebaseerd op Krav Maga technieken die bewezen bruikbaar zijn voor de zelfverdediging voor uw kind / tiener. Wij leren de kinderen respect te hebben voor een ander maar vooral om meer zelfvertrouwen te krijgen, tijdig te reageren en vooral weg te komen uit lastige of niet gewilde en bedreigende situaties.

Onze missie:

“Het geven van training aan kinderen die het echt nodig hebben of kunnen gebruiken. Ze leren om zich te kunnen verdedigen en weerbaar te zijn als dat noodzakelijk is.

Wij zijn anders dan anderen. Wij zijn standaard geen sportschool waar je leert vechten. Wij geven geen training aan de “pesters” van nu of de toekomst. Deze zijn niet welkom bij ons. Wij willen lessen geven aan iemand die dat gewoon heel goed kan gebruiken of dat hard nodig heeft.

Vanwege de vele aanvragen hebben wij een eigen urgentie code (5 categorieën) ontwikkeld waarmee elke aanvraag wordt vergeleken. In de A en B categorie is iemand per direct welkom. Het is zelfs mogelijk om in urgente gevallen speciale training of begeleiding te krijgen in een groep of privé les. Valt iemand in de laatste categorie wordt gekeken naar eventueel andere mogelijkheden (buiten ons), al of niet in overleg. Voor ons is het belangrijk dat iemand die hulp of training nodig heeft ook geholpen wordt.

Zie ook: Pesten

Lees hier leuke berichtjes en reacties over ons

Krav Maga Friesland is er voor iedereen in Heerenveen, De Knipe, Gersloot, Langezwaag, Lippenhuizen, Jubbega, Gorredijk, Tijnje, Akkrum, Aldeboarn, Grou, Mildam, Nieuwehorne, Oudehorne, Donkerbroek, Oosterwolde, Wijnjewoude, Hoornsterzwaag, Hemrik, Katlijk, Bontebok, Luxwoude, Tjalleberd, Terwispel, Katlijk, Beetsterzwaag, Nijbeets, Drachten en wijde omgeving

Wij geven les in: Heerenveen en Aldeboarn Zie locaties

Bij contributie vindt u de geldende contributie prijzen. Wij zijn een goedgekeurde partner van Stichting Leergelden en Jeugdfonds Sport & Cultuur.

meer info over locatie, tijden en prijzen