Over ons

Welkom op onze website van Krav Maga Friesland. Op deze website vindt u alles over weerbaarheids training en Krav Maga voor kinderen. 

Niets is zo belangrijk als de veiligheid van uw kind! In deze wereld is het helaas niet altijd veilig.  Zo komt pesten nog steeds regelmatig voor maar ook allerlei andere vormen van lastig vallen. 

Krav Maga is een training voor weerbaarheid en zelfverdediging voor uw kind / tiener. Wij leren de kinderen respect te hebben voor een ander maar vooral om meer zelfvertrouwen te krijgen, tijdig te reageren en vooral weg te komen uit lastige of niet gewilde en bedreigende situaties.

Onze missie: Het geven van training aan kinderen die het echt nodig hebben of kunnen gebruiken. Ze leren zich te kunnen verdedigen en weerbaar te zijn.

Zie ook: Pesten

Reacties en leuke berichtjes:

“Rob (en assistentes), bedankt voor het organiseren en het fantastisch uitvoeren van deze ochtend! Super mooi om te zien wat onze kinderen wekelijks leren 💪🏼”

“Sluit ik mij bij aan!”

“Ja zo is het is. Wij hebben allemaal genoten! Bedankt!”

“Hoi Rob! …. heeft ontzettend veel gehad aan de krav maga!. Hij heeft hier in korte tijd veel geleerd en voelt zich ook veiliger! Bedankt hiervoor!”

“Het is enorm leerzaam en goed voor de kids (💪🏼)”

“Ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen. ….. ging er met veel plezier naar toe. Heel veel succes en nogmaals dank”

“….. heeft er niet lang op gezeten maar ik heb zo veel verschil in hem gezien. Dankjewel 🙏”

“Ik wil je op deze manier even persoonlijk bedanken voor je inzet voor …. sinds jij daar aan het roer gekomen bent op wat voor manier ook heb ik …. uitermate zien groeien.. Ik dank je ook enorm dat hij nu van zich af durft te bijten en dat hij ook niet met pesten genoegen hoeft te nemen meer!! Bedankt en wens jou alle goeds toe…🥊”

“Afgelopen zaterdag hebben wij problemen gehad met ……. De situatie was zeer dreigend en wij hebben ons huis moeten ontvluchten tot de politie er was. Hij deed het zo goed met jou als voorbeeld. ….. heeft jou nodig en ik wil graag dat hij bij jou les blijft volgen.”

Krav Maga Friesland is er voor iedereen in Heerenveen, De Knipe, Gersloot, Langezwaag, Lippenhuizen, Jubbega, Gorredijk, Tijnje, Akkrum, Aldeboarn, Grou, Mildam, Nieuwehorne, Oudehorne, Donkerbroek, Oosterwolde, Wijnjewoude, Hoornsterzwaag, Hemrik, Katlijk, Bontebok, Luxwoude, Tjalleberd, Terwispel, Katlijk, Beetsterzwaag, Nijbeets, Drachten en wijde omgeving

Wij geven les in: Heerenveen en Aldeboarn Zie locaties

Bij contributie vindt u de geldende contributie prijzen. Wij zijn een goedgekeurde partner van Stichting Leergelden en Jeugdfonds Sport & Cultuur.

meer info over locatie, tijden en prijzen