“Rob (en assistentes), bedankt voor het organiseren en het fantastisch uitvoeren van deze ochtend! Super mooi om te zien wat onze kinderen wekelijks leren ๐Ÿ’ช๐Ÿผ”

“Sluit ik mij bij aan!”

“Ja zo is het is. Wij hebben allemaal genoten! Bedankt!”


“Hoi Rob! …. heeft ontzettend veel gehad aan de krav maga!. Hij heeft hier in korte tijd veel geleerd en voelt zich ook veiliger! Bedankt hiervoor!”


“Het is enorm leerzaam en goed voor de kids (๐Ÿ’ช๐Ÿผ)”


“Ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen. ….. ging er met veel plezier naar toe. Heel veel succes en nogmaals dank”


“….. heeft er niet lang op gezeten maar ik heb zo veel verschil in hem gezien. Dankjewel ๐Ÿ™”


“Ik wil je op deze manier even persoonlijk bedanken voor je inzet voor …. sinds jij daar aan het roer gekomen bent op wat voor manier ook heb ik …. uitermate zien groeien.. Ik dank je ook enorm dat hij nu van zich af durft te bijten en dat hij ook niet met pesten genoegen hoeft te nemen meer!! Bedankt en wens jou alle goeds toe…๐ŸฅŠ”


“Afgelopen zaterdag hebben wij problemen gehad met ……. De situatie was zeer dreigend en wij hebben ons huis moeten ontvluchten tot de politie er was. Hij deed het zo goed met jou als voorbeeld. ….. heeft jou nodig en ik wil graag dat hij bij jou les blijft volgen.”


Van een van onze leden (13 jaar): “Ik begon Krav Maga ongeveer 2 jaar geleden en sinds dat moment voel ik me ook veel beter! Ik heb meer zelfvertrouwen en kan beter voor mezelf opkomen. Ik voel me op school ook veel veiliger, want nu weet ik als er iets gebeurt dat ik weet wat ik moet doen.
Het is altijd gezellig en natuurlijk ook in men eigen groep! Iedereen kan met elkaar opschieten, we leren van elkaar en iedereen gaat goed met elkaar om.
Ik voel me nu zelfverzekerder en veiliger en ben dankbaar voor mijn groepsgenoten en Rob voor mij maken voor wie ik nu ben!”


“We willen je in ieder geval even bedanken voor de leerzame en leuke trainingen! Bedankt voor de afgelopen jaren.”


“ik ben 9 jaar oud en ik zit op krav maga in Aldeboarn. Mijn meester is Rob.

ik zit op krav maga, omdat ik graag wil leren hoe ik mezelf moet verdedigen en wat ik moet doen in bepaalde situaties, zoals gepest worden.

We leren heel veel van meester Rob. Hij is een grappige meester, maar ook serieus. Ik ben blij dat ik erop ben gegaan, want ik weet nu al heel veel.

Ik heb ook veel plezier op krav maga en we doen ook hele leuke oefeningen. Een voorbeeld van een oefening is het zombie spel. Het zombie spel is een oefening hoe je leert te verdedigen; je hebt iemand die staat in het midden en andere kinderen die zijn zombies. De zombies die proberen het kind in het midden aan te raken, maar het kind in het midden moet ze weg duwen
en proberen niet aangeraakt te worden.”


Krav Maga Friesland is er voor iedereen in Heerenveen, De Knipe, Gersloot, Langezwaag, Lippenhuizen, Jubbega, Gorredijk, Tijnje, Akkrum, Aldeboarn, Grou, Mildam, Nieuwehorne, Oudehorne, Donkerbroek, Oosterwolde, Wijnjewoude, Hoornsterzwaag, Hemrik, Katlijk, Bontebok, Luxwoude, Tjalleberd, Terwispel, Katlijk, Beetsterzwaag, Nijbeets, Drachten en wijde omgeving

Wij geven les in: Heerenveen en Aldeboarn Zie locaties

Bij contributie vindt u de geldende contributie prijzen. Wij zijn een goedgekeurde partner van Stichting Leergelden en Jeugdfonds Sport & Cultuur.