Krav Maga Friesland Foto’s

Naast kracht oefeningen leren wij in de les ook afweren maar ook terug schoppen en slaan als verdediging. Hier enkele foto’s van trainingen:

Klik hier voor vragen of een proefles

Van een van onze leden: (R. 12 jaar):

“Ik doe al een paar jaar Krav Maga, het is altijd gezellig. We doen leuke oefeningen en spellen en ik leer heel veel.

Door Krav Maga ben ik zekerder geworden en durf ik meer voor mezelf op te komen. Op school durf ik me meer te laten zien en voel ik me zekerder, ik ben heel blij dat ik zover ben gekomen en ik wil nog veel meer erbij leren om het nog beter te krijgen.

Bij Krav Maga, durfde ik in het begin niet veel mee te doen want ik was verlegen. Ik voel me nu zekerder en veiliger en door de hulp van Rob gaat dat nu heel goed en durf ik veel meer. Hij leert me dat ik echt veel kan.”